gears-1236578

Dynaaminen leikkaus

Vesileikkaus

Dynaaminen leikkaus

Vesileikkaus

FC-KONEISTUS OY:N TARJOAMA VESILEIKKAUS:
Tarjoamallamme vesileikkauksella suurin etu saavutetaan osissa joissa tietyt yksityiskohdat tarvitsisivat perinteisen vesi tai termisen leikkauksen lisäksi koneistusta tai osa, jossa visuaalinen näkö on osa vaatimuksia, katsoi kappaletta kuinka läheltä tahansa ja miltä puolelta tahansa.

VESILEIKKAUKSEN YLEINEN ONGELMA JA SEN KORJAUS:
Vesileikkaus tekee aina kiilamaisen leikkausjäljen vesileikkauslaitteesta ja leikkausnopeudesta riippumatta jolloin yleensä asiakas saa kappaleen jossa kappaleen leikattu kylki on vino. Tämä korostuu osissa jotka leikataan nipussa, alimmainen osa on suurempi kuin ylin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että jos kappaletta katsellaan ja mitataan sen pohjapuolelta niin mitat ja geometria ei ole läheskään kuvan mukainen.

Vesileikkauslaitteistossamme on patentoitu 5- akselinen Dynamic järjestelmä jonka avulla pystymme tarjoamaan selkeästi parempilaatuisia vesileikkeitä, Oikeasti!

Leikkauksessa tapahtuva ”kiilamaisuus” jää kokonaan hukkakappaleeseen. Muilla vesileikkauslaitteilla tätä ongelmaa pystytään kompensoimaan hidastamalla leikkausnopeutta mutta tämä taas lisää asiakkaalle kustannuksia, siltikään kylki ei ole vielä täysin suora! Meidän tarjoamamme vesileikkaus tarjotaan ja leikataan AINA Dynamic ominaisuudella. Leikkuukulman kompensoinnilla saavutetaan helposti alle kymmenesosamillin tarkkuus myös paksumpiin materiaaleihin jolloin pintaa ei tarvitse välttämättä jälkikoneistaa suoraksi. Leikkausnopeuslaskenta pitää sisällään myös kiihdytys ja jarrutusmatkat jotta suuttimen tekemä kartiokkuus saadaan hallintaan niin suorilla pinnoilla kuin kulmissa. Tämä ominaisuus teoriassa hidastaa hieman leikkausta mutta koneemme 4150bar vesipaine kompensoi kokonaisleikkausajan monesti yhtä nopeaksi tai nopeammaksi kuin matalimmilla paineilla (yleensä 3200-3800bar) leikkaavien koneiden kokonaisnopeus.

VESILEIKKAUKSEN TARKKUUS JA LAATU:
Jotta pystymme hallinnoimaan leikattujen osien laatua täydellisesti, leikkaamme aina osasta 100%/ osa. Samankokoisissa suorakulmaisissa kappaleissa joita leikataan useita kerralla, niissä pystyttäisiin lisäohjelmoinnilla leikkaamaan yhdellä leikkauksella kahden vierekkäin olevan kappaleen sivut. Koska vesileikkauslaiteen suutin kääntyy ja jättää tämän kartiokkuuden hukkakappaleeseen, tarkoittaa tämä sitä että siinä viereisessä osassa kyljen kartiokkuus olisi tuplasti enemmän kuin normaalisti, tällöin myös leikkeen tarkkuus kärsii. Pystyisimme tietysti ajamaan tarvittaessa yhtä huonolla laadulla kun perinteiset vesileikkurit poistamalla Dynamic:n käytöstä mutta olemme tehneet periaatteellisen laatuvaatimus rajan, me toimitamme vain oikeasti laadukkaita vesileikkeitä.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa käytetty Dynamic© menetelmää, oikeanpuoleinen levyosa leikattu ”perinteisellä” vesileikkauksella.

Materiaali Fe52 paksuus 16mm, leikkausnopeus 100%.

(Kappaleen leikkauspinta on pöytää vasten)