gears-1236578

Vesileikkaus

Käytössämme olevalla 5–akselisella vesileikkauslaitteistolla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin laadukasta ja tarkkaa vesileikkausta.

Koneen toistotarkkuuden (lineaariruuvit ja johteet +/- 0,04mm) sekä pitkälle kehitetyn 3D-ohjelmiston (Dynamic©) tuoma etu muihin vastaaviin leikkausmenetelmiin on ainutlaatuinen, tämä menetelmä on käytössä pohjoismaissa vain muutamalla yrityksellä.

Pystymme säätämään suuttimen leikkuun niin että leikkauspinta on kappaleen pintaan nähden suorakulmassa, riippumatta millä nopeudella, mitä materiaalia tai mitä paksuutta leikataan. Tätä ominaisuutta ei ole välttämättä muissa laitteissa. Tämä tuo merkittävän poikkeuksen vesileikkauksen yleiseen laatuun ja vähentää jälkityöstötarvetta huomattavasti.

Pystymme myös ohjelmoimaan Z akselin (korkeus) liikettä joten leikattava osa voi olla myös puolivalmiste. Tätä ominaisuutta hyödynnetään yleensä muilla tavoin vaikeasti työstettäviin kappaleisiin (värinäherkät yms.)
Leikkausala: XY 2500x1300mm , Z maks. 180mm
Esimerkki maksimi ainevahvuudesta (=kustannustehokas), 170mm RST terästä

Asiakkaiden lähettämissä tiedostomuodoissa .SLDPRT (Solidworks 2015), .DXF (acad2000) toimivat leikkausosissa parhaiten. Pienellä lisätyöllä pystymme käyttämään myös muita perinteisiä työpiirustusformaatteja aina kuvatiedostoihin asti.